Sauli Niinistö ehdotti tukea arvoaan menettävien asuntojen omistajille, ekonomisti epäilee idean järkevyyttä – Katso laskurista, miten hinnat ovat kehittyneet kunnassasi - Politiikka | HS.fi

Sauli Niinistö ehdotti tukea arvoaan menettävien asuntojen omistajille, ekonomisti epäilee idean järkevyyttä – Katso laskurista, miten hinnat ovat kehittyneet kunnassasi

Asuntojen arvon lasku on monilla alueilla iso ongelma, joka haittaa työn perässä muuttamista. Hyviä ratkaisuja siihen on kuitenkin vähän, arvioivat Hypon pääekonomisti Juhana Brotherus ja akatemiatutkija Elias Oikarinen.

Valitsijayhdistyksen ehdokas Sauli Niinistö kertoi ajatuksensa rahallisesta tuesta arvoaan menettävien asuntojen omistajille Ylen vaalitentissä torstai-iltana. Kuvassa vasemmalla Merja Kyllönen (vas) ja oikealla Laura Huhtasaari (ps).

26.1.2018 20:15

Toiselle kaudelle pyrkivä presidentti Sauli Niinistö ehdotti Ylen vaalitentissä torstai-iltana, että taantuvilla seuduilla asuntojen arvon laskusta kärsiviä voitaisiin tukea rahallisesti.

”Jos perhe rakentaa talon tai hankkii asunnon luottaen siihen, että paikkakunnalla työt jatkuvat, se käyttäytyy juuri niin kuin yhteiskunnassa pitäisikin käyttäytyä”, valitsijayhdistyksen ehdokas Niinistö perusteli.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat