Trump voi kaikesta huolimatta olla EU:lle mahdollisuus, sanoo Stubb – syksyllä ratkeaa, onko ”ihan vaan Alexilla” mahdollisuuksia unionin kärkitehtäviin - Politiikka | HS.fi
Politiikka|HS-haastattelu

Trump voi kaikesta huolimatta olla EU:lle mahdollisuus, sanoo Stubb – syksyllä ratkeaa, onko ”ihan vaan Alexilla” mahdollisuuksia unionin kärkitehtäviin

Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb uskoo, että nyt on Euroopan hetki. Hänen mukaansa EU ei ole enää maailmalla naurunaihe, vaan pikemminkin kunnioituksen kohde.

Työ Euroopan investointipankin varapääjohtajana vie Alexander Stubbia viikoittain ympäri Eurooppaa. Tallinnan lisäksi hänen kalenterissaan olivat kuluneella viikolla Bratislava ja Wien.

Julkaistu: 8.6.2018 2:00, Päivitetty 8.6.2018 11:42

Kriisejä seuraa usein kaaos, jonka jälkeen päästään epätäydelliseen ratkaisuun. Näin Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubb pohtii maailmanpolitiikan myllerrysten kulkua.

Stubb arvioi, että Euroopassa on viime vuosina onnistuttu saavuttamaan useita epätäydellisiä ratkaisuja, oli kyse sitten pelastuspaketeista tai maahanmuuttokriisin hallinnasta.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Politiikka