HS sai haltuunsa hallituksen sote-vastineen: Valinnanvapaus siirtyy vuodella, maakuntien rahoitusta löysennetään – EU-notifikaatiota ei tehdä - Politiikka | HS.fi
Politiikka

HS sai haltuunsa hallituksen sote-vastineen: Valinnanvapaus siirtyy vuodella, maakuntien rahoitusta löysennetään – EU-notifikaatiota ei tehdä

Hallitus esittää valinnanvapausmalliin siirtymisen lykkäämistä vuodella. Maakuntien tiukkaa menokehystä ei koroteta ainakaan vielä, mutta lisärahoituksen saamista helpotetaan laissa huomattavasti.

Valtiovarainministeriön alivaltiosihteeri Päivi Nerg saapui sosiaali- ja terveysvaliokunnan kokoukseen eduskunnassa maanantaina.

Julkaistu: 18.6.2018 13:25, Päivitetty 18.6.2018 14:35

Hallitus esittää valinnanvapausmalliin siirtymisen lykkäämistä vuodella. Maakuntien tiukkaa menokehystä ei koroteta ainakaan vielä, mutta rahoituksen kriteerejä löysennetään.

Asia käy ilmi HS:n näkemästä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistusta koskevasta vastineesta. Sosiaali- ja terveysministeriö sekä valtiovarainministeriö toimittivat vastineen eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnalle maanantaina.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Politiikka