Juhana Vartiaisen ja Lasse Laatusen tulinen riita kertoo työ­markkinoiden uudistamisen kovista panoksista – tästä erikoisessa sana­sodassa on kyse - Politiikka | HS.fi
Politiikka

Juhana Vartiaisen ja Lasse Laatusen tulinen riita kertoo työ­markkinoiden uudistamisen kovista panoksista – tästä erikoisessa sana­sodassa on kyse

Vartiaisen mielestä etujärjestöillä on Suomessa ”käsittämättömän suuri valta”. Laatunen teki elämäntyönsä työnantajien etujärjestössä, joka neuvotteli uudistukset kolmikannassa eli työntekijöiden ja hallituksen kanssa.

Elinkeinoelämän keskusliiton eläkkeellä oleva työmarkkinajohtaja Lasse Laatunen (vas.) ja kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen.

Julkaistu: 10.10.2018 19:08

Hallituksen suunnittelema lakiesitys irtisanomissuojan keventämisestä pienissä yrityksissä kuumentaa tunteita muuallakin kuin Hakaniementorin laidoilla. Duunareiden lisäksi myös porvarit ottavat nyt asiassa yhteen kunnolla.

Kansanedustaja Juhana Vartiainen (kok) ja Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) eläkkeellä oleva työmarkkinajohtaja Lasse Laatunen ovat päätyneet irtisanomissuojasta erikoiseen ja julkiseen sanasotaan.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Politiikka