Lähihoitajakouluun tuupataan ihmisiä, joita ei uskaltaisi lähettää työharjoitteluun – Opetusministeri Grahn-Laasonen aikoo palauttaa ammattikoulujen soveltuvuustestit jo tällä hallituskaudella - Politiikka | HS.fi
Politiikka

Lähihoitajakouluun tuupataan ihmisiä, joita ei uskaltaisi lähettää työharjoitteluun – Opetusministeri Grahn-Laasonen aikoo palauttaa ammattikoulujen soveltuvuustestit jo tällä hallituskaudella

Helsingin Sanomat kertoi sunnuntaina, että esimerkiksi lähihoitaja- ja vartijakoulutuksiin pääsee ihmisiä, joita opettajat eivät uskalla lähettää edes työharjoitteluun.

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen haluaa soveltavuustestit takaisin ammattikouluihin. Kuva: Linda Manner STT

Julkaistu: 21.10.2018 16:39

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok) sanoo, että hän pyrkii palauttamaan ammattikouluille mahdollisuuden valita opiskelijoita soveltuvuustesteillä vielä tällä hallituskaudella. Hallituskausi päättyy ensi keväänä.

Helsingin Sanomat kertoi sunnuntaina, että esimerkiksi lähihoitaja- ja vartijakoulutuksiin pääsee ihmisiä, joita opettajat eivät uskalla lähettää edes työharjoitteluun. Nykyään koulut saavat järjestää soveltuvuustestejä, mutta niiden perusteella ei enää saa ratkaista, kuka pääsee opiskelemaan.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Politiikka

Luetuimmat

Uusimmat