Koko oppositio jättää välikysymyksen vanhustenhoidosta – ”Esperi on osoittanut, että on riskialtista rakentaa sote-uudistusta yritysten omavalvonnan varaan” - Politiikka | HS.fi
Politiikka

Koko oppositio jättää välikysymyksen vanhustenhoidosta – ”Esperi on osoittanut, että on riskialtista rakentaa sote-uudistusta yritysten omavalvonnan varaan”

Eduskuntaryhmät keskustelivat keskiviikkona vanhustenhoidon tilasta. Välikysymys mittaa hallituksen luottamuksen. Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan puolue ei kannata opposition vaatimaa sitovaa hoitajamitoitusta.

Sdp:n varapuheenjohtaja Sanna Marin oli välikysymyksen ensimmäinen allekirjoittaja. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman hänen kanssa puolueen ryhmähuoneessa eduskunnassa. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Julkaistu: 30.1.2019 11:52, Päivitetty 30.1.2019 19:26

Kaikki opposition eduskuntaryhmät liittyvät välikysymykseen koskien vanhustenhoitoa. Oppositioryhmien edustajat kertoivat asiasta keskiviikkona kokouksensa jälkeen.

Välikysymyksen ensimmäinen allekirjoittaja on Sdp:n varapuheenjohtaja Sanna Marin. Hänen mukaansa vanhustenhoidon tilanteen käsittelyssä on erityisesti kyse hoitavan henkilöstön mitoituksesta lainsäädännössä.

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Politiikka

Luetuimmat

Uusimmat