HS kävi läpi edus­kuntaan ensi kertaa nousevien rikos­taustoja: Useampi perus­suomalaisten kansan­edustaja on tuomittu vuoden 2012 jälkeen

HS kävi läpi eduskuntaan ensi kertaa nousevien edustajien rikostaustoja viimeksi kuluneilta vuosilta. Uusista kansanedustajista vain perussuomalaisten edustajilla on lainvoimaisia tuomioita vuosilta 2012–2019. Jatkavista kansanedustajista tuomioita vuosilta 2012–2019 on Teuvo Hakkaraisella (ps), Antti Kaikkosella (kesk) ja Antti Rinteellä (sd).

Perussuomalaisten Ano Turtiainen (ylhäällä vas.), Jukka Mäkynen, Jussi Halla-aho, Sebastian Tynkkynen ja Jussi Wihonen (alhaalla vas.) ovat uusia kansanedustajia, tosin Halla-aho on ollut eduskunnassa aiemminkin. Jatkavista kansanedustajista tuomioita vuosilta 2012–2019 on Teuvo Hakkaraisella (ps), Antti Kaikkosella (kesk) ja Antti Rinteellä (sd).

18.4.2019 2:00 | Päivitetty 18.4.2019 6:24

Juvalaisella voimailualan yrittäjällä Ano Turtiaisella on paljon tehtävää. Uudelle kansanedustajalle satelee kuulemma erilaisia pyyntöjä, ja oman yritystoiminnan jatkoakin pitäisi suunnitella.

Perussuomalainen voimannoston maailmanmestari sai Kaakkois-Suomen vaalipiirissä 3 265 ääntä.

”Valtava kiire joka suuntaan”, kotoaan puhelimitse tavoitettu Turtiainen sanoo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat