CMI ei hyväksy Hussein al-Taeen vanhoja kirjoituksia mutta tämä nauttii yhä järjestön luottamusta: ”Anteeksipyyntö riittää” - Politiikka | HS.fi

CMI ei hyväksy Hussein al-Taeen vanhoja kirjoituksia mutta tämä nauttii yhä järjestön luottamusta: ”Anteeksipyyntö riittää”

CMI:n viestintäjohtaja Elina Lehtinen ilmoitti lauantaina STT:lle, että al-Taee nauttii yhä järjestön luottamusta konfliktinratkaisun asiantuntijana.

Hussein al-Taee matkasi marraskuussa 2016 neuvottelusta toiseen Bagdadin Green Zonella, jossa Irakin hallintokorttelit sijaitsevat. Hussein al-Taee työskentelee konfliktinratkaisujärjestö Crisis Management Initiativessa.

19.4.2019 18:00 | Päivitetty 20.4.2019 16:38

Konfliktinratkaisujärjestö CMI ilmoitti perjantaina Helsingin Sanomille, että sen työntekijän, tuoreen Sdp:n kansanedustajan Hussein al-Taeen julkitulleet vanhat kirjoitukset ei ole hyväksyttäviä.

Torstaina julkisuuteen tuli tietoja, joiden mukaan al-Taee vielä vuonna 2014 vihjaili sosiaalisessa mediassa Israelin ja Yhdysvaltojen kouluttaneen Isis-terroristeja. Hän myös toistuvasti vertasi Israelin ja Isisin toimintaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat