Pääministeri Sipilän hallituksesta tulee lauantaina historian pitkäaikaisin - Politiikka | HS.fi
Politiikka

Pääministeri Sipilän hallituksesta tulee lauantaina historian pitkäaikaisin

Hallitus on lauantaina hoitanut tehtäviään 1 465 päivää.

Keskustan pääministeri Juha Sipilän johtama uusi hallitus piti tiedotustilaisuuden valtioneuvoston juhlahuoneistossa Smolnassa 29. toukokuuta 2015 Helsingissä. Ryhmäkuvassa vasemmalta oikealle oikeuskansleri Jaakko Jonkka, oikeus- ja työministeri Jari Lindström, Puolustusministeri Jussi Niinistö, Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, Elinkeinoministeri Olli Rehn, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka, valtiovarainministeri Alexander Stubb, pääministeri Juha Sipilä, ulkoasiainministeri Timo Soini, perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, sisäministeri Petteri Orpo, sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä, maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen ja opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen. Kuva: Juhani Niiranen / HS

Julkaistu: 31.5.2019 8:57

Pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallitus ohittaa lauantaina Paavo Lipposen (sd) ensimmäisen ja toisen hallituksen historian pitkäaikaisimpana, kertoo valtioneuvosto tiedotteessaan.

Sipilän hallitus on lauantaina hoitanut tehtäviään 1 465 päivää. Valtioneuvoston mukaan Lipposen molemmat hallitukset olivat ”vallassa” 1 464 päivää.