HS-gallup paljasti keskustalaisten epäluulon hallitusta kohtaan – Kurvinen: ”On ihan ymmärrettävää, että äänestäjämme ovat hämmentyneitä” - Politiikka | HS.fi

HS-gallup paljasti keskustalaisten epäluulon hallitusta kohtaan – Kurvinen: ”On ihan ymmärrettävää, että äänestäjämme ovat hämmentyneitä”

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen sanoo, että puolueen kannattajat odottavat, millaista politiikkaa keskusta tekee uusien hallituskumppaneiden kanssa.

Uusi hallitus teki tervehdyskäynnin tasavallan presidentin luona Presidentinlinnassa kesäkuun alussa.

17.6.2019 14:55

Keskustan kannattajien epäileväisyys uuden hallituksen linjauksia kohtaan kertoo äänestäjien hämmennyksestä hallituskumppaneiden vaihdoksen jälkeen, arvioi keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen.

Maanantaina julkaistun HS-gallupin mukaan keskustan kannattajat ovat selvästi hallituskumppaneiden Sdp:n, vasemmistoliiton ja vihreiden kannattajia kriittisempiä uutta hallitusta kohtaan. Kaikilla politiikan lohkoilla keskustalaiset ovat muiden hallituspuolueiden kannattajia taipuvaisempia ajattelemaan, että uuden hallituksen linjaukset vievät asioita väärään suuntaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat