Suomi on saanut uuden hallituksen, pääministeri Sanna Marin: ”Olen vakuuttunut, että luottamus palautuu ja vahvistuu” – tiedotustilaisuus katsottavissa kokonaisuudessaan

Sanna Marinin (sd) hallitus on Suomen 76. hallitus.

Sanna Marinin hallitus virallisessa ryhmäkuvassa: Vasemmalta, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari (sd), ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen (vihr), maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk), työministeri Tuula Haatainen (sd), ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr), opetusministeri Li Andersson (vas), valtiovarainministeri Katri Kulmuni (kesk), pääministeri Sanna Marin (sd), sisäministeri Maria Ohisalo (vihr), perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd), elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk), kuntaministeri Sirpa Paatero (sd), pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist (rkp), sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen (vas) ja tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen (kesk).

9.12.2019 14:54 | Päivitetty 10.12.2019 19:40

Suomi on saanut uuden hallituksen. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö nimitti Sanna Marinin (sd) hallituksen tänään tiistaina. Se on Suomen 76. hallitus.

Puolueet pysyvät samoina kuin viime viikolla eronneessa Antti Rinteen (sd) hallituksessa. Hallituksessa ovat Sdp, keskusta, vihreät, vasemmistoliitto ja Rkp.

Lue täältä HS:n seuranta päivästä:

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat