Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton riitaan ei saatu sovintoesitystä, sovittelu jatkuu tiistaiaamuna - Politiikka | HS.fi

Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton riitaan ei saatu sovintoesitystä, sovittelu jatkuu tiistaiaamuna

Tällä viikolla sovitellaan myös Metsäteollisuuden ja Kemianteollisuuden työriitoja Teollisuusliiton kanssa. Niissä on ratkaistavana vielä muitakin työehtoja kuin palkankorotusten taso.

Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto (vas.) ja Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Minna Helle (toinen oik.) sekä valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala (oik.) Teollisuusliiton ja Teknologiateollisuuden neuvotteluissa valtakunnansovittelijan toimistossa Helsingissä maanantaina.

16.12.2019 13:33

Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton työriitaan ei saatu vielä maanantaina uutta sovintoehdotusta. Sovittelua jatketaan tiistaina kello 8, kertoi valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala.

”Mitään läpimurtoa ei tänään tapahtunut, ja vielä on mahdotonta arvioida, voitaisiinko päästä maaliin saakka tällä viikolla”, kommentoi Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Minna Helle maanantaina iltapäivällä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat