Pääministeri Marin irtisanoutui THL:n esittämistä näkemyksistä koronaviruksen leviämisen suhteen: Epidemian hoidosta on tullut selvästi poliittisempaa - Politiikka | HS.fi

Pääministeri Marin irtisanoutui THL:n esittämistä näkemyksistä koronaviruksen leviämisen suhteen: Epidemian hoidosta on tullut selvästi poliittisempaa

Pääministeri Sanna Marinin ilmaisema linja eroaa selvästi siitä, mitä Suomen terveysviranomaiset ovat puhuneet. Vaikuttaa siltä, että hallitus ostaa aikaa paremman ymmärryksen ja valmiuden kehittymiselle sen sijaan, että viruksen annetaan palaa hallitulla liekillä väestön läpi.

Pääministeri Sanna Marin avasi hallituksen koronastrategiaa perjantaina tiedotustilaisuudessa.

15.5.2020 14:09 | Päivitetty 15.5.2020 18:50

Perjantaina pääministeri Sanna Marin (sd) vastasi tiedotusvälineiden kysymyksiin koronavirusepidemiasta. Samalla hän irtisanoutui selväsanaisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n näkemyksistä viruksen leviämisen suhteen.

HS kysyi Marinilta, voiko hallituksen mielestä epidemia hidastua liikaa. THL:n asiantuntijat ovat olleet tästä huolissaan, koska se tarkoittaisi, ettei väestöön synny immuniteettia tautia vastaan ja toisesta aallosta tulisi pahempi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat