Kansanedustaja Hjallis Harkimo kertoo menettäneensä ajokorttinsa – ”Taas kortti hyllylle” - Politiikka | HS.fi
Politiikka|Liikenne

Kansanedustaja Hjallis Harkimo kertoo menettäneensä ajokorttinsa – ”Taas kortti hyllylle”

Aiemmin Harkimo on menettänyt ajokorttinsa toistuvien ylinopeuksien vuoksi.

Kansanedustaja Hjallis Harkimo kertoi, että hän on menettänyt ajokorttinsa.

Julkaistu: 29.6. 12:54

Nyt-liikkeen kansanedustaja Hjallis Harkimo on menettänyt hiljattain ajokorttinsa. Harkimo kertoi asiasta Youtube-videollaan.

”Tänä kesänä tulen käyttämään paljon venettä, arvatkaa miksi. Syy on aika selvä, mulla ei ole ajokorttia”, Harkimo kertoo videolla.

Hän ei paljasta, mikä on ajokortin menettämisen taustalla. Harkimo kuitenkin sanoo, ettei kerta ole ensimmäinen.

”Multa lähti taas kortti hyllylle.”

Aiemmin Harkimo on menettänyt ajokorttinsa toistuvien ylinopeuksien vuoksi vuonna 2011. Ennen kortin menettämistä hän oli saanut kaksi rikesakkoa ja kaksi päiväsakkoa ylinopeudesta.

Harkimon ylinopeuksista uutisoitiin myös vuonna 2016, kun hän ajoi 60 kilometrin nopeusrajoitusalueella 90 kilometrin tuntivauhtia. Hurjastelusta kertyi kansanedustajalle 16 päiväsakkoa.

Videolla Harkimo kertoo aikovansa kulkea kesän ajan veneellä. Lauantaina kansanedustaja pääsi kotiinsa Sipooseen jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa helikopterilla.

HS ei tavoittanut Harkimoa kommentoimaan asiaa, sillä hän oli parhaillaan tv-kuvauksissa. Harkimo isännöi uutuussarjaa Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro, jossa Harkimo järjestää saunaillan kotonaan yhdessä Jethro Rostedtin kanssa.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Politiikka

Luetuimmat

Uusimmat