Eduskunnassa repesi riita: Vihreät arvostelivat Haavisto-asiaa hoitanutta perustus­laki­valio­kunnan virka­miestä, keskustalaiset suuttuivat

HS:n tietojen mukaan vihreiden Jenni Pitko esitti ryhmäjohtajien Whatsapp-ryhmässä keskustelua perustuslakivaliokunnan neuvoksen ”roolista”, sekä tämän esimiehen läsnäoloa. Vihreiden toiminta on herättänyt laajaa suuttumusta.

Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jenni Pitko sanoo, ettei hän ole arvostellut perustuslakivaliokunnan valiokuntaneuvosta. Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen on HS:n tietojen mukaan yksi heistä, jotka ovat suuttuneet vihreille viesteistä.

12.12.2020 2:00 | Päivitetty 12.12.2020 9:00

Vihreiden esittämät kommentit eduskunnan perustuslakivaliokunnan keskeisestä virkamiehestä ovat HS:n tietojen mukaan herättäneet epäuskoa ja suuttumusta eduskunnassa.

Kritiikkiä valiokuntaneuvosta kohtaan voi pitää hyvin poikkeuksellisena. HS kertoi arvostelusta ensimmäisen kerran keskiviikkona. Vihreät kritisoivat valiokuntaneuvoksen toimintaa verhoillusti myös perjantaina eduskunnan täysistunnossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat