Pääministeri Marin kehottaa joulutervehdyksessään koronaturvalliseen joulunviettoon: ”Tämä joulu on hyvä viettää vain lähimpien kanssa” - Politiikka | HS.fi

Pääministeri Marin kehottaa joulutervehdyksessään koronaturvalliseen joulunviettoon: ”Tämä joulu on hyvä viettää vain lähimpien kanssa”

”Vaikka elämme vielä koronakriisin keskellä ja matka sen päättymiseen tuntuu pitkältä, kuljemme kuitenkin valoisampia aikoja kohti. Vuoden lyhin päivä on jo takanamme. Se antaa toivoa”, pääministeri Sanna Marin (sd) kirjoittaa.

”On tärkeää, että jaksamme noudattaa suosituksia ja ohjeistuksia, joita epidemian hillitseminen meiltä kaikilta vaatii. Meistä jokainen voi vaikuttaa omalla toiminnallaan siihen, millaisia seuraavat kuukaudet ovat”, pääministeri Sanna Marin kirjoittaa joulutervehdyksessään.­

22.12.2020 16:02

Pääministeri Sanna Marin (sd) kehottaa joulutervehdyksessään suomalaisia koronaturvalliseen joulunviettoon.

”On tärkeää, että jaksamme noudattaa suosituksia ja ohjeistuksia, joita epidemian hillitseminen meiltä kaikilta vaatii. Meistä jokainen voi vaikuttaa omalla toiminnallaan siihen, millaisia seuraavat kuukaudet ovat”, Marin kirjoittaa.

”Vaikka elämme vielä koronakriisin keskellä ja matka sen päättymiseen tuntuu pitkältä, kuljemme kuitenkin valoisampia aikoja kohti. Vuoden lyhin päivä on jo takanamme. Se antaa toivoa.”

Marinin mukaan tämä joulu on hyvä viettää vain lähimpien ihmisten kanssa.

”Voimme onneksi pitää yhteyttä myös niihin rakkaimpiimme, joita emme välttämättä voi nyt kasvotusten tavata. Voimme olla toisiamme lähellä, vaikka emme olisi fyysisesti samassa paikassa. Ilahdutetaan kanssaihmisiämme pienillä teoilla: joulumuistamisilla, puhelinsoitolla tai kutsuilla yhteisiin etätapaamisiin.”

”Vaikka tämä joulu muuttaa jouluperinteitä monissa kodeissa, joulu tulee tänäkin vuonna. Joulu on välittämisen ja toisten huomioimisen aikaa. Pidetään huolta toisistamme”, Marin kirjoittaa.

Hän toivottaa kaikille hyvää ja turvallista joulua.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat