Johanna Ojala-Niemelän sairausloma jatkuu toukokuun loppuun, Antti Rinne jatkaa perustuslaki­valiokunnan johdossa - Politiikka | HS.fi

Johanna Ojala-Niemelän sairausloma jatkuu toukokuun loppuun, Antti Rinne jatkaa perustuslaki­valiokunnan johdossa

Perustuslakivaliokunnan johdosta sairauslomalla oleva Johanna Ojala-Niemelä kertoo, että toipuminen näyttää edistyvän ongelmitta.

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelä eduskunnassa joulukuussa.­

9.3. 12:04

Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelän (sd) sairausloma jatkuu toukokuun loppuun saakka. Alun perin hänen sairauslomansa oli päättymässä 15. maaliskuuta.

Ojala-Niemelä on sairauslomalla aivokasvaimeen liittyneen leikkauksen vuoksi. Hän toimi tätä ennen perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana.

Ojala-Niemelä viestittää käyneensä hiljattain lääkärintarkastuksessa arvioitavana töihin paluuseen liittyen.

”Vaikka hän [lääkäri] totesi, että toipuminen näyttää edistyneen ongelmitta ja aikataulussaan tämän tyyppisen operaation jäljiltä ja oireet ovat lieviä, niin hän suositteli, etten palaisi töihin ennen 31.5. Päätin kunnioittaa asiantuntija-arviota ja tehdä, kuten hän suositteli”, Ojala-Niemelä kertoo.

Ojala-Niemelän sijaisena valiokunnassa toimii tällä hetkellä entinen pääministeri Antti Rinne (sd). Hän jatkaa tehtävässä Ojala-Niemelän paluuseen saakka.

Ojala-Niemelä jäi sairauslomalle aivokasvainleikkauksen vuoksi joulukuussa. Hän kertoi myöhemmin leikkauksen menneen hyvin ja että kasvain oli hyvänlaatuinen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat