Oikeuskanslerin rooli, Ano Turtiaisen käytös, VTV-vyyhti – tätä on edessä kun politiikassa alkaa vaikeiden kysymysten viikko

Asialistoilla ovat liikkumisrajoitukset ja oikeuskansleri, VTV:n pääjohtajan toiminta, hallituksen tulevat askeleet ja Ano Turtiaisen käytös.

Eduskunnan puhemiehen Anu Vehviläisen (kesk) mukaan heti pääsiäsisen jälkeen on määrä keskustella tarkastusvaliokunnan kanssa VTV:hen liittyvistä epäselvyyksistä. Lisäksi hän on sanonut ottavansa esille kansanedustaja Ano Turtiaisen ”uhkauksenomaisen” twiitin.

5.4.2021 22:03

Politiikassa käynnistyy poikkeuksellisen kiinnostava viikko, sillä sekä eduskunnassa että hallituksessa on edessä useiden vaikeiden kysymysten ratkomista.

Hallituksen liikkumis­rajoitus­esityksen jälki­mainingit jatkuvat jo tiistaina, sillä oikeus­kansleri Tuomas Pöysti on luvannut kertoa kyseisen laki­esityksen valmistelun taustoista. Oikeus­kanslerin­virasto tviittasi torstaina, että Pöysti valottaa heti pääsiäisen jälkeen oikeuskanslerin roolia ja toimintaa, kun hän valvoi liikkumisrajoitusesityksen valmistelun laillisuutta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat