Leikkauksia vai lisää rahaa kuntalaisten hyvinvointiin? Puoluejohtajat sosiaali- ja terveys­asioita käsittelevässä vaali­keskustelussa - Politiikka | HS.fi

Leikkauksia vai lisää rahaa kuntalaisten hyvinvointiin? Puoluejohtajat sosiaali- ja terveys­asioita käsittelevässä vaali­keskustelussa

Ministereistä keskusteluun osallistuvat pääministeri Sanna Marin (sd), tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko (kesk) ja opetusministeri Jussi Saramo (vas).

14.4. 9:21 | Päivitetty 14.4. 10:31

Tekevätkö kesäkuussa valittavat kuntapäättäjät leikkauksia vai laittavatko he lisää rahaa sosiaali- ja terveyspalvelujen edistämiseen? Mikä on kuntien rooli hyvinvoinnin edistämisessä, jos sote-uudistus toteutuu ja siirtää näiden palvelujen järjestämisvastuun pois kunnilta?

Muun muassa näitä kysymyksiä käsitellään Suomen sosiaali- ja terveysalan järjestöjen Sosten kuntavaalikeskustelussa, joka järjestetään keskiviikkona kello 9.30. HS näyttää sen suorassa lähetyksessä.

Mukana keskustelussa ovat pääministeri, puheenjohtaja Sanna Marin (sd), tiede- ja kulttuuriministeri, puheenjohtaja Annika Saarikko (kesk), opetusministeri, varapuheenjohtaja Jussi Saramo, kansanedustaja, varapuheenjohtaja Anna-Kaisa Ikonen (kok), kansanedustaja, varapuheenjohtaja Arja Juvonen (ps), varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio (vihr).

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat