Suomi tarvitsee toimintakykyisen hallituksen: Pandemia ei odota vaan vaatii vielä isompia päätöksiä - Politiikka | HS.fi

Suomi tarvitsee toimintakykyisen hallituksen: Pandemia ei odota vaan vaatii vielä isompia päätöksiä

Neuvottelujen venyminen on erittäin ymmärrettävää, mutta jossain vaiheessa on pakko kysyä myös hallituksen toimintakyvyn perään, kirjoittaa HS:n talouden ja politiikan toimituksen esihenkilö Jussi Pullinen kommentissaan.

Hallitus vaihtui Valtioneuvoston linnassa vuonna 2019. Tiedotustilaisuudessa puhuivat opetusministeri Li Andersson (vas), sisäministeri Maria Ohisalo (vihr), pääministeri Sanna Marin (sd), elinkeinoministeri Katri Kulmuni (kesk) ja Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist (r).­

26.4. 10:41

Kun Sanna Marinin (sd) hallitus aloitti joulukuussa 2019, pohjalla oli kriisi (muistatteko vielä: Antti Rinne, Posti, paljon ovilivejä).

Marinin hallitus peri Rinteen johdolla neuvotellun hallitusohjelman, joka lyötiin lukkoon kesän korvalla 2019. Tuo paperi on yhä virallisesti hallituksen ohjelmana jaossa kansalaisille esimerkiksi valtioneuvoston verkkosivulla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat