Hallituslähteet STT:lle: Puolueet yksi­mielisiä siitä, että ravintola­rajoituksia olisi syytä jatkaa myös lokakuun jälkeen

Pääministeri kertoo, että hallitus ei ole keskustellut rokotuspakosta. Marin toivoo, että Suomen rokotuskattavuus nousisi vielä lähelle 90:tä prosenttia. Kattavuuden noustessa rajoituksista on tarkoitus luopua.

Sen jälkeen kun koronapassi otettiin käyttöön, pahimpien epidemia-alueiden ravintolat ovat voineet koronapassilla välttää rajoitukset aukiolo- ja anniskeluaikoihin sekä asiakasmääriin.

27.10.2021 14:09 | Päivitetty 28.10.2021 9:36

Hallituspuolueet ovat yksimielisiä tarpeesta jatkaa ravintolarajoituksia myös lokakuun jälkeen, kerrotaan hallituslähteistä STT:lle. Hallitus pohtii tällä viikolla, miten ravintolarajoituksia voidaan jatkaa kuunvaihteen jälkeen.

Puolueet jakavat huolen sairaalahoidon kuormittuneisuudesta eivätkä siksi tiettävästi näe realistisena, että rajoituksia tässä kohtaa vielä kokonaan purettaisiin. Myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on vahvasti suosittanut ravintolarajoitusten jatkamista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat