”Vaihtoehtobudjetin tiedotustilaisuus alkamassa. Mä en jaksa” – Päivi Räsäsen somepäivitys herätti myötätuntoa, syynä tekninen lipsahdus - Politiikka | HS.fi

”Vaihtoehto­budjetin tiedotus­tilaisuus alkamassa. Mä en jaksa” – Päivi Räsäsen somepäivitys herätti myötätuntoa, syynä tekninen lipsahdus

Kansanedustaja Päivi Räsäsen Facebook-päivitykseen tuli vahingossa jonkun toisen kommentti.

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Päivi Räsäsen Facebook-päivitys nostatti myötätunnon aallon.

23.11. 15:03

”Jaksa, jaksa” ja ”ei ole aina pakko jaksaa”, toivottelivat kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) huolestuneet Facebook-kaverit tiistaina, kun kristillisdemokraatit esittelivät vaihtoehtobudjettiaan.

Syynä toivotuksiin oli Räsäsen juuri ennen tilaisuuden alkamista tekemä Facebook-päivitys, jossa hän kirjoitti, että ”vaihtoehtobudjetin tiedotustilaisuus alkamassa. Mä en jaksa”.

Myöhemmin Räsänen korjasi päivitystään Facebookissa.

”Nyt tuli moka kiireessä”, Räsänen kirjoitti. Hän kertoi päivittäneensä pikaisesti tilaisuuden alussa Facebookia sanelemalla vain yhden lauseen eli että ”vaihtoehtobudjetin tiedotustilaisuus alkamassa”.

Mikrofoni oli kuitenkin napannut puheensorinasta mukaan jonkun muun sanoman lauseen ”mä en jaksa”.

Räsäsen seuraajat alkoivat jo huolestua hänen jaksamisestaan. ”Hyvää tiedotustilaisuutta ja voimia sekä jaksamista sinulle sinne! Siunausta myös. Kyllä se hyvin menee”, toivoteltiin hänelle muun muassa.

Räsäsen mukaan hänen tyttärensäkin oli tilaisuuden tiedotustilaisuuden aikana viestittänyt, että ”tuo ei kuulosta äidin päivitykseltä”.

”Jaksan siis oikein hyvin! Mutta kiitos kaikista ihanista tsemppiviesteistä ja rukoustuesta”, Räsänen kiitteli.

Arvoitukseksi jäi, kuka ei jaksanut.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat