Sdp:n ja keskustan kansan­edustajat arvostelevat sisä­ministeriön kaavailuja myöntää kielteisen turva­paikka­päätöksen saaneille oleskelulupia

Ilta-Sanomat kertoi keskiviikkona, että sisä­ministeriössä on aloitettu selvitystyö, joka koskee koskee yhä Suomessa olevia kielteisen turva­paikka­päätöksen saaneita ihmisiä.

Eduskunnan hallintovaliokunnassa keskustan kansan­edustajista varsinaisia jäseniä ovat Juha Pylväs (ylhäällä vasemmalla), Mikko Kärnä ja Hanna Huttunen. Sdp:n kansan­edustajista varsinaisina jäseninä ovat Piritta Rantanen (alhaalla vasemmalla), Eveliina Heinäluoma, Heidi Viljanen ja Aki Lindén.

24.11.2021 20:21

Keskustan ja Sdp:n valiokuntaryhmät irtisanoutuvat sisä­ministeriön kaavailuista, joiden mukaan ilman oleskelu­oikeutta Suomessa pitkään olleille voitaisiin myöntää oleskelulupa.

Ilta-Sanomat kertoi keskiviikkona, että sisäministeriössä on aloitettu selvitystyö, joka koskee yhä Suomessa olevia kielteisen turva­paikka­päätöksen saaneita ihmisiä. Heistä iso osa on tullut maahan turvapaikan­hakijoina vuosina 2015–2016.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat