Rainer Hindsberg valittiin eduskunnan uudeksi tieto- ja viestintäjohtajaksi - Politiikka | HS.fi

Rainer Hindsberg valittiin eduskunnan uudeksi tieto- ja viestintäjohtajaksi

Hindsberg johtaa tällä hetkellä viestintäpäällikkönä eduskuntatiedotusta. Hän aloittaa uudessa tehtävässä vuoden alussa.

Tieto- ja viestintäjohtajan tehtävä on johtaa ja kehittää eduskunnan viestintää ja tietotukea.

16.12.2021 14:47

Eduskunnan uudeksi tieto- ja viestintäjohtajaksi on valittu Rainer Hindsberg. Hindsberg johtaa tällä hetkellä viestintäpäällikkönä eduskuntatiedotusta.

Päätöksen valinnasta teki puhemies Anu Vehviläisen johtama kansliatoimikunta torstaina. Hindsberg aloittaa tehtävässä tammikuun alussa.

Aiemmin Hindsberg on toiminut eduskunnassa palvelupäällikkönä, apulaistiedotuspäällikkönä ja tiedottajana lähes 20 vuoden ajan. Hänellä on myös toimittajakokemusta.

Tieto- ja viestintäjohtajan virka on eduskunnassa uusi. Tällä hetkellä tieto- ja viestintäosastoa johtaa määräaikaisena oman toimensa ohella tietopalvelupäällikkö Antti Rautava eduskunnan sisäisestä tietopalvelusta.

Tieto- ja viestintäjohtajan tehtävä on johtaa ja kehittää eduskunnan viestintää ja tietotukea. Vastuualueeseen kuuluvat myös eduskunnan julkiset ja sisäiset verkkopalvelut sekä työyhteisöviestintä.

Tieto- ja viestintäjohtaja vastaa myös eduskunnan kansalaispalveluista ja eduskunnan roolista demokratiakasvatuksessa. Tehtävään kuuluvat sekä kotimainen että kansainvälinen viestintä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat