Saarikko: Hallitus myöntää lisärahaa tieto­järjestelmiin liittyviin muutos­kustannuksiin hyvinvointi­alueille – HS:n alue­vaali­tentti katsottavissa nyt kokonaisuudessaan

HS:n aluevaalitentissä puhuttiin myös muun muassa huumeiden käyttöhuoneista, palveluseteleistä ja siitä, saadaanko joka kuntaan lääkäri.

Liike Nytin puheenjohtaja Harry Harkimo, Rkp:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson, vihreiden puheenjohtajan sijainen Iiris Suomela, perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra, kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo, pääministeri Sanna Marin (sd), keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ja vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson HS:n aluevaalitentissä Sanomatalossa keskiviikkona.

19.1. 2:00 | Päivitetty 19.1. 22:27

Valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk) lupasi HS:n aluevaalitentissä keskiviikkona, että sote-uudistuksesta syntyviin tietojärjestelmäkuluihin löydetään rahaa lisätalousarviossa.

”Uudistus ei saa tähän kaatua”, hän sanoi.

Kun sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy uusille hyvinvointialueille, tietojärjestelmien yhteensovittaminen on iso ja kallis urakka.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat