Putinin puhe, vasemmistoliiton hot taket Natosta, ruokakriisi

HS:n Uutisraportti-podcastissa analysoidaan viikon tärkeimmät ja mielenkiintoisimmat uutisaiheet.

17.3. 21:00

Tämän viikon Uutisraportti podcastissa aiheena: Putinin hyvin epäinhimillistävä puhe, vasemmistoliiton kansanedustajien lausunnot Suomen Nato-jäsenyydestä sekä tuleva ruokakriisi.

SUOSITUSSA Uutisraportti podcastissa Helsingin Sanomien toimittajat käyvät läpi viikon tärkeimmät uutistapahtumat. Vakiokokoonpanossa lähetyksen juontavat toimittajat Tuomas Peltomäki, Marko Junkkari ja Alma Onali.

Jokaisessa jaksossa intetään, nauretaan, analysoidaan ja mennään syvälle kolmeen juuri nyt tärkeään aiheeseen uutisista, politiikasta, somesta tai ulkomailta.

Jakson lopuksi annetaan kuulijalle vielä hyvät keskustelunaiheet viikonloppua varten hyvien kirjojen, suositeltavien lehtiartikkeleiden, tv-sarjojen tai vaikkapa elokuvien muodossa.

Tuoreimman podcastin nauhoituksen voit katsoa yläpuolisesta soittimesta. Varsinaisesti ohjelma on tarkoitettu kuitenkin kuunneltavaksi siivouksen tai lenkkeilyn ohessa. HS:n podcasteja voi kuunnella asentamalla puhelimeensa Supla-sovelluksen.

Suplan lisäksi Uutisraportti podcastia voi tilata myös yleisimpiin podcast-soittimiin, kuten Spotify tai Applen podcasts tai mihin hyvänsä RSS-syötteitä tukeviin soittimiin.

Muut Helsingin Sanomien julkaisemat podcastit löydät täältä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat