Ohisalo Ylelle: Pääministeri Marinilla on vihreiden luottamus

Myös Sdp:n Antti Lindtman ja Rkp:n Anna-Maja Henriksson ovat kertoneet, että Marinilla on puolueiden luottamus.

Marin ja Ohisalo osallistuivat Flow-festivaalin paneelikeskusteluun 12. elokuuta.

19.8. 19:22

Vihreiden puheenjohtaja ja ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo kertoo Ylelle, että pääministeri Sanna Marinilla (sd) on puolueen luottamus hänestä julkaistuista juhlintavideoista huolimatta.

”Pääministeri on itse kommentoinut tätä asiaa, ja minulla ei sinänsä ole tähän enää mitään kommentoitavaa”, Ohisalo kertoo Ylelle.

Vihreiden ministerit kokoontuivat perjantaina Mikkelissä.

Myös Rkp:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on kertonut Ylelle, että Marinilla on edelleen puolueen luottamus.

Lue lisää: Marin: Toimintakykyni oli juhlimisesta huolimatta oikein hyvä, työtehtäviä ei ole jäänyt hoitamatta – Pääministeri kertoi käyneensä huumetestissä

Marinin juhlinta viihdemaailman henkilöiden kanssa on herättänyt keskustelua sen jälkeen, kun sosiaalisessa mediassa alkoi liikkua yksityistilaisuudessa kuvattuja videopätkiä.

Videot ovat herättäneet kysymyksiä pääministerin harkintakyvystä, päihteiden käytöstä ja turvallisuudesta.

Marin kertoi perjantaina tiedotustilaisuudessa käyneensä huumetestissä, jonka tulos tulee viikon kuluessa. Hän kiisti käyttäneensä huumeita. Marin sanoi myös, että hän ei ole ollut juhlissa, joissa olisi nähnyt huumeita käytettävän.

Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman kertoi puolestaan torstaina, että pääministerillä on myös Sdp:n eduskuntaryhmän luottamus.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat