Hoitajien työriidan sovittelu päättyi tältä päivältä – jatkuu vasta maanantaina

Keskiviikkoisen kädenväännön päätteeksi valtakunnansovittelija kertoi sovittelun olevan paremmassa tilanteessa kuin alkuviikosta, mutta että se ei vielä tarkoita, että ratkaisu olisi kulman takana.

Pöydän päädyssä valtakunnansovittelija Anu Sajavaara (selin) pöydän oikealla puolella kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n toimitusjohtaja Markku Jalonen ja KT:n neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas. Pöydän vasemmalla puolella Tehyn Millariikka Rytkönen, Else-Mai Kirvesniemi ja Anne Sainila-Vaarno sekä Superin puheenjohtaja Silja Paavola ennen hoitajien työkiistan neuvotteluja valtakunnansovittelijan toimistolla Helsingissä 13. syyskuuta.

15.9. 12:25 | Päivitetty 15.9. 12:26

Hoitajien työkiistan sovittelu on päättynyt torstain osalta, ilmoittaa valtakunnansovittelijan toimisto. Seuraava tapaaminen on sovittu maanantaiksi.

Sovintoesitystä kiistaan ei syntynyt keskiviikkona, vaikka työkiistan osapuolet ovat istuneet valtakunnansovittelijan toimistolla Helsingin Bulevardilla tähän asti viikon jokaisena päivänä.

Keskiviikkoisen kädenväännön päätteeksi valtakunnansovittelija Anu Sajavaara kertoi STT:lle sovittelun olevan paremmassa tilanteessa kuin alkuviikosta, mutta että se ei vielä tarkoita, että ratkaisu olisi kulman takana.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat