Timo Soini ei asetu ehdolle eduskunta­vaaleihin

Soini kertoi lokakuussa harkitsevansa paluuta politiikkaan. Hän sanoi tuolloin, että voisi harkita ehdokkuutta joko keskustan tai kristillisdemokraattien listalta.

Entinen kansanedustaja ja ulkoministeri Timo Soini puhui Päivi Räsänen – Valtakunnansyytetty -teoksen julkistamistilaisuudessa Helsingissä 18. elokuuta 2022.

23.12.2022 15:03

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini ilmoittaa, ettei hän aio asettua ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa. Soini kirjoittaa blogissaan tehneensä asiasta päätöksen ja kertovansa sen perustelut myöhemmin.

Soini kertoi lokakuussa Maaseudun Tulevaisuuden haastattelussa harkitsevansa paluuta politiikkaan. Hän sanoi tuolloin, että voisi harkita ehdokkuutta joko keskustan tai kristillisdemokraattien listalta.

Haastattelussa Soini arvioi myös keskustan kannatusalhon syitä. Soinin mielestä keskustassa ei ymmärretä, ettei se ole perimmiltään mikään liberaalipuolue. Lisäksi hän vakuutti, että pystyisi muutamassa kuukaudessa nostamaan puolueen kannatuksen 15 prosenttiin.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat