Meta-lobbari Aura Salla ehdolle eduskuntaan – Ei aio käyttää ”merkittävästi” Facebook-markkinointia

Salla toimii Meta-yhtiöllä EU-asioista vastaavana johtajana, mutta jää vaalien ajaksi pois päivätöistään.

Aura Salla (kok)

15.2. 10:01 | Päivitetty 17.2. 17:51

Meta-yhtiön lobbari Aura Salla lähtee kokoomuksen ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa, Salla kertoi keskiviikkoaamuna Twitterissä. Hän asettuu ehdolle Helsingissä.

”Tämä oli pitkään kypsynyt päätös. Kun katsoo Suomen tilannetta, sekä talouspolitiikkaa että muita näkökulmia, halu päästä takaisin vaikuttamaan oli iso”, Salla toteaa HS:lle.

Salla toimii Meta-yhtiöllä EU-asioista vastaavana johtajana. Metan tuotteita ovat Facebook sekä Instagram.

Aiemmin hän on työskennellyt Jyrki Kataisen kabinetissa tämän ollessa EU-komissaarina. Hän on pyrkinyt myös kahdesti europarlamenttiin, mutta jäänyt rannalle. Hän on ollut myös kokoomuksen varavaltuutettuna Helsingin kaupunginvaltuustossa.

Salla kertoo HS:lle jäävänsä nyt pois päivätöistään Metalta vaalikampanjan ajaksi. Tähän vaikuttaa paitsi tulevat vaalit, myös ensi viikolla oleva toisen lapsen laskettu aika.

”Ihan totaalisesti luovutan kaikki Metan laitteet pois, eikä minulla tule olemaan mitään pääsyä Metan tietoihin”, Salla toteaa.

Hän kertoo, että aikoo kampanjassaan keskittyä erityisesti katukampanjaan. Esimerkiksi eurovaalikampanjan aikaan hän ei kokenut juuri hyötyneensä sosiaalisen median markkinoinnista.

”En siis aio käyttää sitä mitenkään merkittävästi”, Aura sanoo viitaten esimerkiksi Facebook-markkinointiin.

”Toki aion kirjoittaa sosiaalisen median alustoille, erityisesti Instagramiin ja Twitteriin, mutta maksettuun mainontaan näillä alustoilla en aio panostaa.”

Lue lisää: Tästä löydät HS:n vaalikoneen, vastaa ja löydä ehdokkaasi

Oikaisu 17.2. klo 17.48: Uutisessa mainittiin aiemmin virheellisesti, että Aura Salla olisi toiminut Helsingin kaupunginvaltuutettuna. Hän on toiminut varavaltuutettuna.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat