Lauantaikerho tarkastaa vaalilistat: Minne katosivat julkkisehdokkaat?

HS:n Lauantaikerho-podcast käsittelee politiikan ja lähestyvien vaalien ajankohtaisimpia aiheita.

Lauantaikerhon tuore jakso perehtyy vaalien ehdokaslistoihin.

25.2. 10:00

Tiistai oli kevään eduskuntavaalien kannalta tärkeä päivä, sillä puolueiden tuli toimittaa tuolloin ehdokaslistat vaalipiirilautakunnille.

Millaisia ehdokaslistoja puolueet toimittivat, ketä vaaleissa ei enää nähdä ehdolla – ja miksi listoilla on ylipäänsä merkitystä? Muun muassa näitä asioita ruotii tämän viikon Lauantaikerho-podcast.

Podcast ilmestyy lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.

Lauantaikerhoa puhuttaa myös julkkisehdokkaat. Onko sellaisten aika ohi? Vai ovatko tämän päivän julkkisehdokkaat esimerkiksi Ukraina- ja korona-asiantuntijoita?

Podcastissa keskustellaan myös hyvistä vaalilupauksista. Saako vaalien alla visioida isolla pensselillä ja tavoitella vaikkapa neljän päivän työviikkoa – vai kannattaisiko keskustelussa sittenkin olla maltillisempi?

Lauantaikerho on HS Vision toimittaja Emil Elo, Sunnuntai-toimituksen tuottaja Susanne Salmi ja politiikan toimittaja Robert Sundman.

Uudessa podcastissaan he selittävät, tulkkaavat ja raottavat verhoa politiikan kulissien taakse. Toisinaan mukana on myös asiantuntijavieraita.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.

Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat