Vaaleissa käydään kovaa kisaa viimeisistä paikoista – Lauantaikerho vilkaisee alueellisia gallupeja

HS:n Lauantaikerho-podcast käsittelee politiikan ja lähestyvien vaalien ajankohtaisimpia aiheita.

Lauantaikerho-podcast käsittelee politiikan ja lähestyvien vaalien ajankohtaisimpia aiheita.

4.3. 10:00

Ylen tuore puoluekannatusmittaus puhuttaa jälleen politiikan seuraajia.

Kun kisa viimeisistä paikoista on vaalipiireissä kovaa, on otettava apuun myös alueelliset mittaukset. Miltä näyttää tilanne esimerkiksi Helsingissä tai Uudellamaalla?

Mittauksia vertaillaan tämän viikon Lauantaikerho-podcastissa.

Lisäksi viikon jaksossa puhutaan muun muassa vihreiden ja vasemmistoliiton välisestä kilvasta. Käykö niin, kuten Suomen Kuvalehti arvioi laajassa selvityksessään, että keskusta vuotaa oikealle ja vihreät vasemmistopuolueille?

Entä millaisia manöövereitä vaalien alla voidaan vielä nähdä, kun puolueet yrittävät kääntää keskustelua itselle mieluisiin aiheisiin?

Lue lisää: Nämä asiat ratkaisevat vaalit

Lauantaikerho on HS Vision toimittaja Emil Elo, Sunnuntai-toimituksen tuottaja Susanne Salmi ja politiikan toimittaja Robert Sundman.

Uudessa podcastissaan he selittävät, tulkkaavat ja raottavat verhoa politiikan kulissien taakse. Toisinaan mukana on myös asiantuntijavieraita.

Podcast ilmestyy lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.

Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat