Oliko Orpon letkautus ylimielisyyttä, sammakko vai juuri mitä kaikki salaa ajattelivat?

Uutisraportti-podcastissa käsitellään ja analysoidaan tämän viikon kolme tärkeintä uutista.

16.3. 18:00

Tämän viikon podcastissa Tuomas Peltomäki, Marko Junkkari ja Anni Keski-Heikkilä keskustelevat siitä miten Nato on nyt viimein muuttumassa todellisuudeksi, ja miten presidentti Sauli Niinistö päätyi lopulta Suomen Nato-kukkulan kuninkaaksi. Recep Tayiip Erdoganin kanssa kenties jo perjantaina nähtävä rauhankättely tulee betonoimaan Naton juuri Niinistön saavutukseksi. Lisäksi aiheina ovat Hornet-sotku ja Maikkarin puheenjohtajatentti.

Maikkarin puheenjohtajatenttiä arvioitaessa podcastia jakaa arvio kokoomuksen Petteri Orpon suoriutumisesta. Hän oli opetellut tenttiin mennessä pääministerillisen ja rauhallisen, jopa lammasmaisen olemuksen – mutta toisaalta aivan tentin viime sekunneilla hän parjasi Hjallis Harkimoa naureskelemalla tämän saavan nimensä kerrankin lehteen, koska poistui tuohduksissaan kesken vaalitentin. Orpon kannalta kysymys onkin, kuulostiko naureskelu tentin katsojien mielestä ylimieliseltä vai ei?

■ Torstaisin julkaistava Uutisraportti-podcast analysoi viikon kolme tärkeintä uutista. Voit tilata podcastin yleisimpiin podcast-palveluihin tai kuunnella sen HS:n sovelluksessa.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi.

Suomen suosituimpiin lukeutuva Uutisraportti-podcast on viikoittain vuodesta 2016 ilmestynyt uutisten ja politiikan analysointiin keskittyvä podcast. Vakiokokoonpanossaan keskustelemassa ovat HS:n toimittajat Marko Junkkari, Tuomas Peltomäki, Salla Vuorikoski ja Anni Keski-Heikkilä. Podcastissa vierailevat usein myös HS:n lukuisat asiantuntijatoimittajat ja kirjeenvaihtajat.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Uutisraportti podcast. Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat