Ulkoministeri Haavisto pää­puhujana yhdysvaltalais­yliopiston valmistujaisissa

Fletcher School on maan vanhin kansainvälisten suhteiden jatkokoulutusta tarjoava tiedekunta. Tiedekunnan alumnien joukossa on muun muassa entisiä valtionpäämiehiä ja satoja diplomaattitehtävissä toimivia ympäri maailmaa.

Ulkoministeri Pekka Haavisto valtiopäivien avajaisissa eduskunnassa 13. huhtikuuta.

Ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) pitää puheen yhdysvaltalaisen Tuftsin yliopiston kansainvälisten suhteiden tiedekunnan valmistujaisissa.

Yliopisto kertoo tiedotteessaan Haaviston olevan pääpuhujana jatkotutkintokoulutusta tarjoavan Fletcher Schoolin valmistujaisissa toukokuun 21. päivä.

Fletcher School on Yhdysvaltain vanhin kansainvälisten suhteiden jatkokoulutusta tarjoava tiedekunta. Tiedekunnan alumnien joukossa on muun muassa entisiä valtionpäämiehiä ja satoja diplomaattitehtävissä toimivia ympäri maailmaa.

Tiedekunta tarjoaa maisteri- ja tohtoriohjelmia muun muassa kansainvälisestä oikeudesta, globaalista taloudesta ja transatlanttisista suhteista.

Yksityinen Tuftsin yliopisto sijaitsee Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvaltain itärannikolla lähellä Bostonin kaupunkia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat