Onko hallitusneuvotteluissa mahdotonta löytää perussuomalaisia tyydyttävä ratkaisu? Lauantaikerho käy läpi ”verkkaisia neuvotteluja”

HS:n Lauantaikerho-podcast käsittelee politiikan ajankohtaisimpia aiheita.

HS:n Lauantaikerho-podcast käsittelee politiikan ajankohtaisimpia aiheita.

Hallitusneuvottelut etenevät verkkaisesti, Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari analysoi Lauantaikerhon uusimmassa jaksossa. Puolueilla ei ole kynnyskysymyksistä vielä mitään sovittuna, vaan kaikki vaikeat asiat ovat vielä auki.

Lisäksi jaksossa pohditaan, voiko perussuomalaiset edes tulla ulos koko äänestäjäkuntaa tyydyttävän tuloksen kanssa, kun perussuomalaisten äänestäjäjoukko on moninainen joukko ihmisiä.

Lauantaikerho on vakikokoonpanossaan HS Vision toimittaja Emil Elo, featuretoimituksen tuottaja Susanne Salmi ja politiikan toimittaja Robert Sundman.

He selittävät, tulkkaavat ja raottavat verhoa politiikan kulissien taakse. Toisinaan mukana on myös asiantuntijavieraita.

Tässä jaksossa vieraana on Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Marko Junkkari.

Podcast ilmestyy vakiintuneesti lauantaiaamuisin HS:n sovelluksessa ja yleisimmissä podcast-palveluissa.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Voit kuunnella Lauantaikerho-podcastia HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Lauantaikerho.

Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat