Sanna Marin ja Markus Räikkönen hakevat avioeroa

Marin ja Räikkönen avioituivat vuonna 2020 ja heillä on 5-vuotias tytär. Marin mukaan perhe jatkaa yhteisen ajan merkeissä myös tulevaisuudessa.

Sanna Marin ja Markus Räikkönen kuvattiin Linnan juhlissa viime itsenäisyyspäivänä.

| Päivitetty

Pääministeri Sanna Marin (sd) ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen hakevat avioeroa. Marin kertoi asiasta keskiviikkona Instagramissa.

”Olemme hakeneet yhdessä avioeroa. Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme”, Marin kirjoittaa Instagramin Stories-osiossa julkaistussa päivityksessä.

Myös Räikkönen on jakanut saman päivityksen omassa profiilissaan.

Marinin mukaan hän ja Räikkönen pysyvät yhä parhaina ystävinä.

”Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa. Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme. Emme kommentoi asiaa tämän enempää.”

Marin ja Räikkönen avioituivat elokuussa 2020. Heillä on yhteinen 5-vuotias tytär.

Marin ilmoitti huhtikuussa, ettei enää jatka Sdp:n puheenjohtajana syyskuun puoluekokouksen jälkeen. Hän on kertonut jatkavansa rivikansanedustajana.

Räikkönen kertoi huhtikuun lopulla aloittavansa Yes VC -sijoitusyhtiössä sijoittajana. Hän oli aiemmin kertonut jättävänsä Headline VC -yhtiön, jossa oli myös sijoittajana.

Marinin ja Räikkösen eroilmoitus nousi nopeasti kansain­väliseksi uutiseksi. Lisää aiheesta täältä.

Lähihistorian pääministereistä Matti Vanhanen (kesk) ja Paavo Lipponen (sd) ovat eronneet puolisoistaan kesken virkakauden.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat