USA-jakolinjat fentanyylikriisissä, onko perussuomalaiset äärioikeistoa?, Elon Musk – nero

Uutisraportti-podcastissa käsitellään ja analysoidaan tämän viikon kolme tärkeintä uutista.

Tämän viikon podcastissa aiheina New Yorkin metrossa tapahtuneesta surmasta seurannut yhteiskunnallinen keskustelu, ja siihen liittyvä fentanyyli- ja opiaattikriisien vaikutus ihmisiin Yhdysvalloissa, ja Markon juttu perussuomalaisista, sekä David Nasaw'n artikkeli jonka mukaan Elon Musk ei olekaan sekoboltsi vaan ihan vaan pelkkä nero.

Studiossa Tuomas Peltomäki, Marko Junkkari ja Susanne Salmi.

■ Torstaisin julkaistava Uutisraportti-podcast analysoi viikon kolme tärkeintä uutista. Voit tilata podcastin yleisimpiin podcast-palveluihin tai kuunnella sen HS:n sovelluksessa.

Voit katsoa keskustelun yläpuolisesta soittimesta.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi.

Suomen suosituimpiin lukeutuva Uutisraportti-podcast on viikoittain vuodesta 2016 ilmestynyt uutisten ja politiikan analysointiin keskittyvä podcast. Vakiokokoonpanossaan keskustelemassa ovat HS:n toimittajat Marko Junkkari, Tuomas Peltomäki, Salla Vuorikoski ja Anni Keski-Heikkilä. Podcastissa vierailevat usein myös HS:n lukuisat asiantuntijatoimittajat ja kirjeenvaihtajat.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Uutisraportti podcast. Voit tilata sen myös yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat