Ryhdikäs viini rentoihin ruokiin - Ruoka | HS.fi

Ryhdikäs viini rentoihin ruokiin

Tämän viikon ruokasivujen reseptit voisivat hyvin olla modernin amerikkalaisravintolan listalla. Rapakon takana trendinä on fast casual -niminen ilmiö, jossa maukkaita ja kekseliäitä annoksia tehdään ilman turhan kalliita raaka-aineita. Jokaisessa ruuassa on jokin juju, ja erittäin maukas sellainen.

14.6.2012 2:24

Tämän viikon ruokasivujen reseptit voisivat hyvin olla modernin amerikkalaisravintolan listalla. Rapakon takana trendinä on fast casual -niminen ilmiö, jossa maukkaita ja kekseliäitä annoksia tehdään ilman turhan kalliita raaka-aineita. Jokaisessa ruuassa on jokin juju, ja erittäin maukas sellainen. Ja hinnat tämäntyylisissä paikoissa eivät päätä huimaa. Äskettäin söin Chigagon liepeillä Charlie Trottersin keittiömestarin Mathias Mergesin uudessa japanilaistyylisessä ravintolassa yhdeksän dollarin annoksia höystettynä ihastuttavalla 25 dollarin Muscadet-pullollisella.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat