Melonisesonki tekee alkusyksystä makean - Ruoka | HS.fi

Melonisesonki tekee alkusyksystä makean

Elokuun loppupuoli ja syyskuu ovat Moskovassa lempiaikaani. Silloin on melonisesonki. Eivätkä Venäjällä myytävät melonit – arbuzit – ole mitään verrattuna niihin jalkapallon kokoisiin espanjalaisiin, joita Suomessa usein saa. Joiden liha on väriltään lähempänä vaaleanpunaista kuin punaista.

23.8.2012 2:25 | Päivitetty 23.8.2012 9:51

Elokuun loppupuoli ja syyskuu ovat Moskovassa lempiaikaani. Silloin on melonisesonki.

Eivätkä Venäjällä myytävät melonit – arbuzit – ole mitään verrattuna niihin jalkapallon kokoisiin espanjalaisiin, joita Suomessa usein saa. Joiden liha on väriltään lähempänä vaaleanpunaista kuin punaista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat