Hunajalaaduissa on suuria eroa - Ruoka | HS.fi

Hunajalaaduissa on suuria eroa

HS-raati maisteli lajihunajia. Tumma tattarihunaja sopii liharuokiin, vaalea akaasiahunaja lettujen kanssa.

20.9.2012 2:23

Samahan se on, mitä teehensä sekoittaa. Hunajaa kuin hunajaa, samaa tavaraa kaikki.

Niinhän sitä luulisi. Eron tajuaa vasta, kun haistelee ja maistelee vuoroin pihkaista tattarihunajaa ja äkkimakeaa akaasiahunajaa.

Tattarihunajaa ei sitä paitsi edes kannata sekoittaa teehen, se on siihen liian voimakasta, sanoo Suomen mehiläishoitajain liiton toiminnanjohtaja Heikki Vartiainen hunajatestipaneelissa ja innostuu kertomaan lisää.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat