Molekyylejä lautasella - Ruoka | HS.fi

Molekyylejä lautasella

Ruuanlaitto on myös tiedettä. Usein on paljon hyötyä siitä, että tietää mitä eri ruoka-aineet kemiallisesti ovat, jotta osaisi käyttää niitä toivotulla tavalla. Oppi siitä, miten hiivaleipää valmistetaan, siirtyy kyllä tehokkaasti sukupolvelta toiselle myös ilman että varsinaisista syistä ja seurauksista tajuaa yhtään mitään.

22.11.2012 2:26

Ruuanlaitto on myös tiedettä. Usein on paljon hyötyä siitä, että tietää mitä eri ruoka-aineet kemiallisesti ovat, jotta osaisi käyttää niitä toivotulla tavalla.

Oppi siitä, miten hiivaleipää valmistetaan, siirtyy kyllä tehokkaasti sukupolvelta toiselle myös ilman että varsinaisista syistä ja seurauksista tajuaa yhtään mitään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat