Herkullista maatiaisruokaa - Ruoka | HS.fi

Herkullista maatiaisruokaa

Mitä? Miltei unohduksiin ehtivät painua niin kyytöt, lapinlehmät kuin suomenlampaatkin. Nyt maatiaiseläimistä tehty ruoka on palannut: ensin ravintolalautasille ja sitten kotikeittiöihin. Parasta maatiaisruokaa -kirja kertoo maalaisjuurensa jo unohtaneelle kaupunkilaiskokillekin, mitä kaikkea hyvää voi perinteisistä raaka-aineista saada.

Christer Lindgren, Mikko Kautto ja Hannu Heikkinen: Parasta maatiaisruokaa. Maahenki, 184 s. 37,90 euroa.

29.11.2012 2:24 | Päivitetty 29.11.2012 8:04

Mitä? Miltei unohduksiin ehtivät painua niin kyytöt, lapinlehmät kuin suomenlampaatkin. Nyt maatiaiseläimistä tehty ruoka on palannut: ensin ravintolalautasille ja sitten kotikeittiöihin. Parasta maatiaisruokaa -kirja kertoo maalaisjuurensa jo unohtaneelle kaupunkilaiskokillekin, mitä kaikkea hyvää voi perinteisistä raaka-aineista saada.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat