Appelsiini tuo esiin espresson hedelmäisiä makuja - Ruoka | HS.fi

Appelsiini tuo esiin espresson hedelmäisiä makuja

"Kahvi ja appelsiini sopivat hyvin yhteen. Varsinkin espresso on appelsiinille hyvä kumppani. Loistavaksi makupariksi kaksikon tekee kolmas pyörä: suklaa. Tässä moussessa se on valkoista. Valkosuklaa jättää tilaa voimakkaille mauille, jolloin kahvin ja appelsiinin aromit korostuvat.

14.2.2013 2:00

Sarjassa esitellään makuja, joiden yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa.

Kahvi ja appelsiini sopivat hyvin yhteen. Varsinkin espresso on appelsiinille hyvä kumppani. Loistavaksi makupariksi kaksikon tekee kolmas pyörä: suklaa. Tässä moussessa se on valkoista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat