Kermaan potkua laakerinlehdestä - Ruoka | HS.fi

Kermaan potkua laakerinlehdestä

Jostain syystä klassiset mausteet, kuten laakerinlehti ja maustepippuri sopivat hyvin yhteen kerman kanssa. Kerman paksu ja rasvainen maku saa potkua ja ryhtiä laakerinlehdestä. Makeassa brûléessä avainsana on sokeri. Sokeri korostaa laakerinlehden makua, mutta kerma taittaa sen hienoksi makuyhdistelmäksi.

14.3.2013 2:00

Sarjassa esitellään makuja, joiden yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa.

Jostain syystä klassiset mausteet, kuten laakerinlehti ja maustepippuri sopivat hyvin yhteen kerman kanssa.

Kerman paksu ja rasvainen maku saa potkua ja ryhtiä laakerinlehdestä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat