Metsäinen maku yhdistää sieniä ja timjamia - Ruoka | HS.fi

Metsäinen maku yhdistää sieniä ja timjamia

Paistoin vuosia sitten Jamie Oliverin ohjeen mukaisesti sieniä voissa pannulla ja riivin joukkoon timjaminlehtiä. Se oli rakkautta ensi puremalta. Sienen ja puuvartisen yrtin metsäiset maut sointuivat yhteen ihanasti. Tämän jälkeen olen kopioinut makuparia piirakoiden täytteissä, risotossa ja nyt pastassa.

11.4.2013 2:00 | Päivitetty 11.4.2013 13:36

Sarjassa esitellään makuja, joiden yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa.

Paistoin vuosia sitten Jamie Oliverin ohjeen mukaisesti sieniä voissa pannulla ja riivin joukkoon timjaminlehtiä. Se oli rakkautta ensi puremalta. Sienen ja puuvartisen yrtin metsäiset maut sointuivat yhteen ihanasti. Tämän jälkeen olen kopioinut makuparia piirakoiden täytteissä, risotossa ja nyt pastassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat