Kantarelli avaa sienestyskauden - Ruoka | HS.fi

Kantarelli avaa sienestyskauden

Kantarelli eli keltavahvero avaa sienestyskauden. Kun sienionni kohtaa, kokeile rapeita kääryleitä tai hedelmillä höystettyä salaattia.

25.7.2013 2:00 | Päivitetty 25.7.2013 13:36

Kantarelli eli keltavahvero avaa sienestyskauden. Kun sienionni kohtaa, kokeile rapeita kääryleitä tai hedelmillä höystettyä salaattia.

Kantarelli muodostaa oivan makuparin pinaatin, pähkinöiden ja hedelmien kanssa lämpimässä salaatissa. Rapean alkuruuan tai naposteltavan illanistujaisiin saa filotaikinaan kääräistyistä sienistä, kasviksista ja tofusta. Muhennetun perunan puolestaan maustavat kantarellin lisäksi omena ja curry.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat