Salviaa ahvenpannulle - Ruoka | HS.fi

Salviaa ahvenpannulle

"Kokeile salviaa ahvenen maustajana. Laita voita pannulle. Kun voin "sihinä" loppuu, lisää pannulle salvianlehdet sekä ahvenfileet nahkapuoli alaspäin. Paista ahvenia muutama minuutti molemmin puolin ja tarjoa. Nosta lautasille myös rapeaksi paistuneet salvian lehdet.

8.8.2013 2:00 | Päivitetty 8.8.2013 9:41

"Kokeile salviaa ahvenen maustajana. Laita voita pannulle. Kun voin "sihinä" loppuu, lisää pannulle salvianlehdet sekä ahvenfileet nahkapuoli alaspäin.

Paista ahvenia muutama minuutti molemmin puolin ja tarjoa. Nosta lautasille myös rapeaksi paistuneet salvian lehdet. Muita hyviä paistamiseen sopivia yrttejä ovat rosmariini, curry-yrtti ja timjami."

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat