Pasta ja vihannekset pitää keittää mehussa tai maukkassa liemessä - Ruoka | HS.fi

Pasta ja vihannekset pitää keittää mehussa tai maukkassa liemessä

"Harmittaa, että kaikki aina keitetään vedessä. Siinä häviää paljon makua. Porkkanat kannattaa keittää porkkanamehussa, parsat parsamehussa ja niin edelleen. Keitinliemen voi loistavasti pakata ja pakastaa pienemmissäkin erissä. Käytä porkkanaliemi seuraavien porkkanoiden keittämiseen tai juuressosekeittoon.

19.9.2013 2:00

"Harmittaa, että kaikki aina keitetään vedessä. Siinä häviää paljon makua. Porkkanat kannattaa keittää porkkanamehussa, parsat parsamehussa ja niin edelleen. Keitinliemen voi loistavasti pakata ja pakastaa pienemmissäkin erissä. Käytä porkkanaliemi seuraavien porkkanoiden keittämiseen tai juuressosekeittoon.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat