Makkara-papupata - Ruoka | HS.fi

Makkara-papupata

1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 1 sellerinvarsi 300 g italialaistyylistä makkaraa tai esimerkiksi bratwurstia 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl voita 200 g paseerattua tomaattia 5 dl lihalientä 1 tl kuivattua timjamia 2 laakerinlehteä 1 rkl punaviinietikkaa 1 tlk (285 g) käyttövalmiita isoja valkoisia papuja 2 tlk (à 285 g) käyttövalmiita vihreitä linssejä suolaa ja mustapippuria   Tarjoiluun: tuoretta persiljaa   Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli ja selleri.

2.1.2014 2:00

1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 1 sellerinvarsi 300 g italialaistyylistä makkaraa tai esimerkiksi bratwurstia 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl voita 200 g paseerattua tomaattia 5 dl lihalientä 1 tl kuivattua timjamia 2 laakerinlehteä 1 rkl punaviinietikkaa 1 tlk (285 g) käyttövalmiita isoja valkoisia papuja 2 tlk (à 285 g) käyttövalmiita vihreitä linssejä suolaa ja mustapippuria   Tarjoiluun: tuoretta persiljaa

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat