Korealainen bulgogi - Ruoka | HS.fi
Ruoka|Resepti

Korealainen bulgogi

300 g naudan ulkofileetä   Marinadi: 4 valkosipulinkynttä ¼ sipulia ½ päärynä 8 rkl soijakastiketta ½ rkl seesamiöljyä 3 rkl hienoa sokeria noin 2 tl mustapippuria   1¾ sipulia ½ kevätsipulia 1 porkkana 50 g enoki-sieniä (tai muita sieniä)   Laita naudanliha pakastimeen muutamaksi tunniksi.

Tilaajille

Bulgogi tarjotaan riisin ja kimchin kera.

Julkaistu: 2.1.2014 2:00

300 g naudan ulkofileetä  Marinadi:4 valkosipulinkynttä¼ sipulia½ päärynä8 rkl soijakastiketta½ rkl seesamiöljyä3 rkl hienoa sokerianoin 2 tl mustapippuria 1¾ sipulia½ kevätsipulia1 porkkana50 g enoki-sieniä (tai muita sieniä) 

 Laita naudanliha pakastimeen muutamaksi tunniksi.

Uusimmat reseptit

Luitko jo nämä?